Stilig personalgåva

En snygg och unik gåva är ett bevis på uppskattning för ditt företags viktigaste kapital – personalen. Ett silversmycke som designats tillsammans med ditt företag och som tillverkats med yrkesskicklighet är ett fint sätt att uppmärksamma dina anställda eller samarbetspartner.

Vi på Sassi Design är specialiserade på att hitta på, forma och tillverka fina personalgåvor. Vi tillverkar högklassiga smycken i äkta silver på beställning, utgående från företagets verksamhetsidé eller något annat som är viktigt för företaget.

Enkelt och oförglömligt

Vi gör det lätt för dig att ge en personalgåva. Hos oss får du full service, från idéer till postning av det färdiga silversmycket.

Kontakta oss per e-post på sassi(at)sassidesign.fi eller per telefon 044 7572480. Tillsammans kan vi skapa en fin och oförglömlig personalgåva för ditt företag!

Alla våra produkter designas och tillverkas för hand på Fiskars bruk. Vi har varit en del av Fiskars hantverks- och konstsamfund i över 20 år. Här kan du läsa mer om oss och vår verksamhet.