Tyylikäs henkilöstölahja

Tyylikäs ja uniikki henkilöstölahja on huomionosoitus yrityksesi tärkeimmälle pääomalle eli henkilöstölle. Yhdessä yrityksesi kanssa suunniteltu ja ammattitaidolla valmistettu hopeakoru on ainutlaatuinen tapa muistaa työntekijääsi tai yhteistyökumppaniasi.
Me Sassi Designilla olemme erikoistuneet ideoimaan, muotoilemaan ja valmistamaan tyylikkäitä henkilöstölahjoja. Valmistamme tilaustyönä laadukkaita käyttökoruja aidosta hopeasta yrityksen toiminta-ajatuksen, tai muun yritykselle tärkeän asian pohjalta.

Helppoa ja ikimuistoista

Teemme henkilöstölahjan antamisen sinulle helpoksi. Meiltä saat täyden palvelun, aina ideoinnista valmiin hopeakorun postitukseen.
Ole yhteydessä sähköpostitse sassi(at)sassidesign.fi tai puhelimitse 044 7572480 ja kysy lisää. Luodaan yhdessä tyylikäs ja ikimuistoinen henkilöstölahja juuri sinun yrityksellesi!
Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Fiskarsin ruukissa. Olemme toimineet Fiskarsin ruukissa jo yli 20 vuotta osana sen käsityö- ja taideyhteisöä. Tutustu tästä meihin ja toimintaamme tarkemmin.
henkilöstölahja liikelahja muistaminen palkitseminen kotimainen käsintehty suomalainen design henkilöstölahja liikelahja muistaminen palkitseminen kotimainen käsintehty suomalainen design
riipus korvakorut solmioneula solmiopidin kalvosinnapit rannekoru kääty collier rintakoru rintaneula pinssi sormus henkilöstölahja liikelahja muistaminen palkitseminen suomalainen kotimainen käsintehty perheyritys suunnittelu valmistus henkilöstölahja liikelahja muistaminen palkitseminen suomalainen kotimainen käsintehty perheyritys suunnittelu valmistus